Lej en Maler
Hos Nordvikar

Står du og mangler en kompetent maler til diverse projekter? Vi er specialister i at finde malere til store og små virksomheder. Vi har bygningsmalere til både renovering og nybyg. Så vi kan også sagtens hjælpe dig med at finde din næste faglærte maler.

Maler Vikar via Nordvikar: Skønhed i Hvert Penselstrøg

Få rummets æstetik opgraderet med en dygtig maler vikar fra Nordvikar. Vores malere kombinerer præcision med kreativitet. Ønsker du at fortsætte det flotte arbejde? Mulighed for frikøb venter.

Hvorfor samarbejde med os, når du skal finde en maler?

Det kan maleren hjælpe dig med

Maleren kan hjælpe dig med både nybyggeri og konstruktioner samt ældre bygninger, der har brug for vedligehold, opfriskning eller renovering. Maleren er med i hele processen i at male og behandle væggene. Dette inkluderer blandt andet at skulle fjerne gammelt tapet og maling, og bundbehandle overfladen, inden der skal ny maling eller tapet på. Du kan få en maler, der har specialiseret sig inden for restaurering af forskellig grad. Det kan blandt andet være inden for fresco teknikker, forgyldning og marmorering.

Maler

Få et uforpliftende
tilbud på en Maler

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Få et tilbud på arbejdskraft
- kontakt os i dag

Står du og mangler en ny medarbejder, men ved ikke, hvor du skal starte? Vi hjælper dig i hele processen op til at finde din næste nye medarbejder.

Morten Sandvei

Administrerende direktør