Specialister indenfor rekruttering af håndværkere

Vi har stort kendskab til mange forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med, for at finde den perfekte kandidat til jobbet.

Blik & Rør

Hos Nordvikar sender vi dagligt kompetente VVS-montører, blikkenslagere og ventilationsmontører ud i danske virksomheder. Skal vi også hjælpe dit firma?

Bygge & Anlæg

Vi er eksperter i at rekruttere til bygge- og anlægsbranchen. Vores indgående kendskab sikrer, at vi matcher dig med branchens bedste, hver eneste dag.

IT & Administration

I dagens digitaliserede verden er det afgørende med kompetente IT- og administrativt dygtige medarbejdere. Den rette ekspertise kan transformere din organisation.

Lager & Produktion

For at sikre den bedste drift inden for lager og produktion, er det vigtigt med kompetente fagfolk. Vores netværk kombinerer teknisk ekspertise med pålidelighed for dine optimale resultater.

Mekanik & Auto

Nordvikar leverer kompetente automekanikere, teknikere og bilinspektører til danske virksomheder. Er din virksomhed klar til at drage fordel af vores ekspertise inden for mekanik og auto?

Salg & Marketing

Hos Nordvikar har vi selv mange sælgere siddende samt flere marketingansvarlige, der kan styre salg og marketing i virksomheden. Vi kan også hjælpe dig med at finde din næste medarbejder.

Teknik

For realisering af dine tekniske visioner, uanset om det er avanceret systemudvikling eller designvisualisering, er samarbejde med branchens bedste afgørende.