Search & Select
- spar tid og resourcer

Vil du som virksomhed spare tid og ressourcer i din søgen efter din næste medarbejder? Så kan der være mange fordele ved at vælge et Search & Selection forløb

Search & Selection

Vi klarer processen i samarbejde med dig.

Find den rette kandidat

Få tilsendt flere relevante og kvalificerede CV’er.

Hvad er Search & Selection?

Search & Selection adskiller sig fra det fulde rekrutteringsforløb, fordi du varetager slutprocessen og den endelige udvælgelse af kandidaten - dog med professionel hjælp fra os i søgeprocessen.

Med Search & Selection leverer vi flere kvalificerede kandidaters CV’er til dig, så du bliver fri for selve søgeprocessen. Du vælger, hvor mange CV’er, du vil have adgang til, og hvor mange du vil kunne udvælge.

Sådan foregår Search & Selection

Afstem dine forventninger, så vi ved, hvilken kandidatprofil, du ønsker.

Med hjælp fra vores erfaringer og netværk finder vi kvalificerede kandidater.

Du får tilsendt de ønskede antal CV’er og vælger den rette kandidat.

Hvorfor vælge Nordvikar til Search & Selection?

Erfaring & viden

Vores jobkonsulenter har viden og erfaring om mange forskellige brancher, så vi ved, hvilke krav, der er til stillinger inden for en lang række brancher.

Kun faglærte kandidater

Hos os har vi udelukkende faglærte kandidater, hvilket betyder, at du er sikker på at få en kandidat, der er udlært i det specifikke fag og har de rette kompentencer.

Stort netværk

Vi har et kendskab og et netværk, der breder sig til mange forskellige grene. Vi har som vikarbureau desuden en kæmpe CV-database med flere tusind kvalificerede CV.

Relevante CV'er

Du er i trygge hænder hos os, fordi vi kun sender dig CV fra relevante og kompetente kandidater, der passer til lige netop din stilling og din virksomhed.

Bliver det for stor en mundfuld?

Hvis du føler, at det bliver for meget selv at sidde med udvælgelsen af de bedste kandidater, kan du til enhver tid gå over til vores fulde rekrutteringsforløb hos Nordvikar.

Her sidder vi med hele ansvaret for processen fra start til slut - helt fra søgeprocessen til den endelige udvælgelse og jobinterview.

Få et tilbud på arbejdskraft
- kontakt os i dag

Står du og mangler en ny medarbejder, men ved ikke, hvor du skal starte? Vi hjælper dig i hele processen op til at finde din næste nye medarbejder.

Morten Sandvei

Administrerende direktør