Onboarding
- spar tid og resourcer

Hvis den nye medarbejder ikke bliver sat ordentligt ind i arbejdet, risikerer man, at vedkommende forlader jobbet eller mislykkedes i jobbets opgaver.

KOM I GANG IDAG

Få et tilbud på en Onboarding

ved at trykke send acceptere du vores betingelser

Succesfuld onboarding

Onboarding er vigtigt for dig og dine medarbejdere.

Få den bedste start

Medarbejderen skal sættes ordentligt ind i virksomheden.

Onboarding - et vigtigt skridt i rekrutteringen

At sikre korrekt onboarding og opstart af den nye medarbejder er essentielt i en rekrutteringsproces. Udover at have sikret sig den rette kandidat til jobbet, er dette det næstvigtigste.

En rekrutteringsproces er en stor investering, både økonomisk og ressourcemæssigt, og derfor er det vigtigt, at vi også tilsikrer at medarbejderen kommer godt om bord, og der skabes gensidig værdi i jobbet - på lang sigt.

person-showing-onboarding

Vi kan hjælpe dig med onboarding

Hos Nordvikar kan vi assistere med onboarding-processen, både som aktiv partner og med rådgivning under forløbet. Sidstnævnte er altid inkluderet i vores rekrutteringsløsninger.

Det er yderst vigtigt, at processen tilrettelægges efter den nye medarbejder og dennes behov - mere end efter virksomheden og dennes forventninger/ønsker.

VORES ONBOARDINGSPROCES

Sådan foregår den bedste onboarding

Før den første arbejdsdag

Brug denne periode til at sende information og velkomstmateriale til den nye medarbejder, så han/hun føler sig velkommen på den nye arbejdsplads.

De første 30 dage

De første 30 dage er den periode, hvor medarbejderen danner sig et indtryk af, hvordan det reelt set er at være på arbejdspladsen, herunder kulturen, processerne osv.

Første dag på det nye job

Lav et uformelt opstartsmøde med de nærmeste kollegaer og leder, hvor der er afsat tid til at introducere organisationen og sætte fokus på teamets opgaver.

De første 90 dage

Efter de første 90 dage afholdes en tremåneders-samtale, hvor leder og medarbejder evaluerer de første 90 dage med forventningsafstemning og feedback.

Få et tilbud på arbejdskraft
- kontakt os i dag

Står du og mangler en ny medarbejder, men ved ikke, hvor du skal starte? Vi hjælper dig i hele processen op til at finde din næste nye medarbejder.

Morten Sandvei

Administrerende direktør