Professionel vikardækning

Serviceminded vikar- og rekrutterings bureau

Nordvikar er et vikar- og rekrutteringsbureau, der tilbyder professionelle løsninger inden for rekruttering. Vi er specialister i at finde de rette kandidater til en bred vifte af virksomheder og brancher.

Vi har hovedkontor i hjertet af Kolding. Herfra arbejder vi med kunder fra hele Danmark, som har brug for specialdesignede løsninger i forhold til rekruttering af medarbejdere i diverse brancher.

Vi skaber det bedste match

Hvad kan vi gøre for din virksomhed?

Vi finder den rette arbejdskraft til dig - uanset om du skal bruge en specialist til en fastansættelse eller en vikar i en kortere periode.

Hvad kan vi gøre for dig som jobsøgende?

Du kan uploade dit CV i vores database, så vi kan kontakte dig med spændende jobmuligheder.

Mennesker med værdi

Vi har en overbevisning om, at det er de rette medarbejdere, som løfter din virksomhed.

Vores mission
og værdier

Vi har en tydelig mission om at finde kvalificerede medarbejdere til virksomheder. Vi har desuden flere værdier, som er vigtige for os, og som er med til at skabe den bedste oplevelse for dig som virksomhed.

En af vores vigtigste værdier er, at vi arbejder ud fra mottoet “mennesker med værdi”, da vi har en overbevisning om, at det er de rette medarbejdere, som løfter din virksomhed. Fordi vi har fokus på mennesker med værdi, ansætter vi også udelukkende de bedste fagfolk fra branchen ud fra gennemgående interviews.

Det er ikke bare vigtigt for os, at vi sender den rette kandidat ud til virksomheden, men at samarbejdet mellem parterne fungerer godt, samt at vi som tredjepart har gode relationer med både virksomhed og privatperson. Det gør, at alle parter føler sig hørt og godt tilpas. Som virksomhed og kandidat får du desuden tilknyttet din egen konsulent, der følger dig gennem hele processen.

Vores mission er at skaffe folk til din virksomhed så hurtigt som muligt, men samtidig med kvaliteten for øje. Gennem vores egen CV-database og kontakt til vikarer inden for diverse brancher, finder vi hurtigt den kandidat, der har alle de rette kvalifikationer til jeres virksomhed. Derfor er du garanteret hurtig, effektiv og kvalitetsbevidst rekruttering.