Står du og mangler en elektriker, tekniker eller maskinmester?

Vi er eksperter i at rekruttere til bygge- og anlægsbranchen. Vores indgående kendskab sikrer, at vi matcher dig med branchens bedste, hver eneste dag.

Konsulenter med fokus på tekniske detaljer

Fordi vi har konsulenter med ekspertise i rekruttering af tekniske fagfolk, forstår vi dine behov og tager højde for de små tekniske detaljer. Vi er eksperter i at finde elektrikere, montører og meget andet. Skal vi også hjælpe dig?

Bygge & Anlæg branchen

Bygge- og anlægsbranchen dækker over folk som arbejder med at opføre, ombygge eller reparere bygningsværker og som laver anlægsarbejde. Der er mange tekniske stillinger inden for byggeri. Blandt andet bygge- og anlægskonstruktion, indeklima og energi, veje og trafik samt vand og miljø.
Der er en lang række af forskellige stillinger inden for bygge og anlæg. Stillingerne har meget forskellige kvalifikationer, selvom de er indenfor samme branche, og derfor er det en fordel, at der er gode muligheder for at efteruddanne sig. Stillingerne omhandler alle byggeri og konstruktion på den ene eller anden måde.
Skal man arbejde i denne branche, er der en række krav til praktiske kompetencer. Man vil ofte se, at der er brug for færdigheder inden for matematik og fysik i forhold til eksempelvis at lave og læse tekniske tegninger samt ude på byggepladserne. Derudover er der mange af stillingerne, som kræver, at man har hænderne skruet godt på samt er stærk fysisk. Det kan også være en fordel at have teknisk kunnen, da branchen og udstyret altid er under udvikling og fornyer sig.
Der er i bygge- og anlægsbranchen også stillinger inden for projektledelse, konstruktion og design. Projekterne og opgaverne kan være af enten mindre eller større art og kan laves for både det offentlige, foreninger, virksomheder og private.

Få et tilbud på arbejdskraft
- kontakt os i dag

Står du og mangler en ny medarbejder, men ved ikke, hvor du skal starte? Vi hjælper dig i hele processen op til at finde din næste nye medarbejder.

Morten Sandvei

Administrerende direktør