Vikarbureau - Nordisk Kvalitet

Dygtige medarbejdere
til din
virksomhed

Vi har mange forskellige løsninger inden for rekruttering og kan skrædersy en løsning, der passer præcis til dine behov.

Kom i gang idag

Lad Nordvikar finde
din
næste medarbejder

Vi sender kompetente og kvalificerede vikarer og medarbejdere ud i mange forskellige brancher, herunder bl.a. industri, teknik, service og mange flere.

Vi er et rekrutterings- og vikarbureau, som er specialiseret i at finde det helt rette match mellem medarbejder og virksomhed. Vi har bred erfaring inden for diverse brancher og kan effektivt og kvalitetsbevidst finde kvalificerede og dygtige medarbejdere til din virksomhed.

Undgå fejlansættelser

Det kan både være svært og tidskrævende at finde den helt rette medarbejder, og så kan det ovenikøbet være dyrt at hyre den forkerte kandidat. Med et Try & Hire-forløb hos os kan du afprøve din nye medarbejder, inden du ansætter vedkommende. Så får du den bedst mulige kandidat.

Vi finder mennesker med værdi

Vores vigtigste opgave er at finde mennesker med værdi, som passer til lige netop din virksomhed, dine arbejdsopgaver og dine øvrige medarbejdere. Det giver det bedste match.

F#ck det gik hurtigt

Det er med min varmeste anbefaling at jeg giver Nordvikar 5 stjerner. Fra start af blev jeg mødt af professionel og hurtig service i form af kontrakt og kontakt. Siden hen har jeg været i arbejde på en stor byggesag og har følt mig tryg med Nordvikar i ryggen.

Michael Vossens -

Få tilbud på arbejdskraft

Kontakt en af vores dygtige konsulenter i dag og få et tilbud, der passer til dine behov.