Rekruttering
- Få den rette kandidat

Står du og mangler en ny medarbejder, men ved ikke, hvor du skal starte? Vi hjælper dig i hele processen op til at finde din næste nye medarbejder.

KOM I GANG IDAG

Få et tilbud på en Rekruttering

ved at trykke send acceptere du vores betingelser

Vi gør det nemt

Spar tid og ressourcer og find den rette kandidat.

Vi klarer hele processen

Vi finder det perfekte match og klarer det hele fra start til slut

KOM I GANG IDAG

Det er krævende at finde den perfekte medarbejder

Det kan både være svært, dyrt og tidskrævende at finde den helt rette medarbejder. Derfor er det helt essentielt, at du får den rette kandidat fra start.

Find den rigtige kandidat

Rekruttering handler om at finde og udvælge nye medarbejdere til en virksomhed. Processen kan være tids- og ressourcekrævende, og det kan være svært at finde den helt rigtige til jobbet, hvis man ikke har erfaring med at rekruttere.

Find den rigtige kandidat

Nordvikar kan hjælpe dig med at finde den rette medarbejder med de faglige og personlige kvalifikationer, som I står og mangler.

Vi kan undersøge Nordvikar mere end I kan, fordi vi er eksperter i at aflæse mennesker og hurtigt kan se, om en person passer til virksomheden eller ej.

vikarguiden

Kom godt i gang med ansættelsen

Nordvikar som dit rekrutterings- og vikarbureau

Vi er specialister i at matche virksomheder og kandidater, og vi har en stor CV-database med håndværkere. Sidst men ikke mindst har vi en velafprøvet rekrutteringsproces.

Vores Rekrutteringsproces

Sådan finder vi din næste medarbejder

1. Virksomheds- og stillingsprofilering

I samarbejde med dig udarbejder vi en profilbeskrivelse. Herefter laves stillingsopslag, som annonceres flere steder.

4. Kandidatpræsentation

Typisk vil vi nu stå tilbage med 3-5 kandidater, som vi mener matcher stillingen, kvalifikationerne og jer.

2. Search

Udover annoncering, benytter vi os af vores brede netværk og vores egen CV-database.

5. Finalepræsentation og kontrakt

Vi udvælger nu sammen den endelige kandidat, og vi foretager kontraktforhandling og underskrift i samspil.

3. Interview, profilanalyser og referencer

Når vi har udvalgt de bedste kandidater, går vi videre til næste skridt med et personligt og dybdegående interview.

6. Opfølgning

Efter de første 3 måneder har vi dialog med jer og kandidaten for at tilsikre tilpasning, så vi er sikre på, at det er den helt rette kandidat.

Ofte stillede spørgsmål

  • Der opstår et behov for en ny medarbejder – til en fastansættelse på grund af vækst eller omrokeringer, eller til en begrænset stilling i form af et vikariat.

  • Derefter bliver der oftest fremstillet et jobopslag af virksomheden eller et vikarbureau. Når ansøgningerne kommer ind, udvælges de mest relevante kandidater.

  • Til samtalen vurderes kandidaten gennem dialog. Det er forskelligt, hvem der deltager i samtalen, men det er ofte en leder og den mellemleder, der er tættest på den kommende ansattes arbejdsområde.

  • Herefter udvælges den kandidat, som ledelsen finder mest kompatibel med virksomhedens behov og værdier, og derefter forhandles der kontrakt.

  • Headhunting er en disciplin, der kræver stor erfaring og netværk.
  • Headhunting bruges ved stillinger, hvor det ikke kan forventes at få en kvalificeret mængde af ansøgere på trods af en almindelig search and selection process.
  • Ved headhunting afsøges markedet og netværket af et rekrutteringsbureau på baggrund af opstillede specifikationer. Nordvikar vil ofte blive fundet på markedet, hvor de typisk allerede sidder i stillinger – fx hos konkurrenter.
  • Skal du hyre en som fastansat eller vikar? Med Nordvikar kan du både få en eller flere vikarer i kort tid, en fastansat over længere tid og Try & Hire, som er med henblik på fastansættelse. Med Try & Hire får du lov til at afprøve kandidaten inden ansættelse, så du undgår fejlansættelse. Vi finder sammen ud af, hvilken en af vores løsninger, der passer bedst til dig.

Få et tilbud på arbejdskraft
- kontakt os i dag

Står du og mangler en ny medarbejder, men ved ikke, hvor du skal starte? Vi hjælper dig i hele processen op til at finde din næste nye medarbejder.

Morten Sandvei

Administrerende direktør