Lej en SoMe Manager
Hos Nordvikar

Hvis man arbejder med de social media, arbejder man med at eksponere en virksomhed, et produkt, en service, en begivenhed eller noget helt andet på sociale medier. De sociale medier, der bliver brugt mest til at lave markedsføring, er Facebook, Instagram og LinkedIn.

Hvad laver en SoMe-manager?

En SoMe-manager laver opslag eller annoncer for virksomheder. Dette kan både være for organisationen i sig selv eller for et produkt, som man ønsker markedsført. Man laver både opslagene og skriver teksten samt sørger for, at opslagene eller annoncerne kommer ud til de rigtige målgrupper og kundegrupper. Derfor kræver det stor viden om de målgrupper, man arbejder med, og på hvilke medier man bedst kan komme i kontakt med dem på og eksponere sit produkt eller sin organisation.

Hvorfor hyre en SoMe-Manager gennem os?

SoMe-manager i bureau

Hvis man arbejder som SoMe-manager i et bureau, har man ofte meget kundekontakt. Man taler med virksomhederne om, hvad der er bedst at eksponere, og hvad kunden ønsker at få annonceret og reklameret med. I fællesskab udvikler man så kampagner; for eksempel i forbindelse med højtider og lignede, som jul og Black Friday, hvor der er stor konkurrence inden for annoncering og markedsføring. Man arbejder med flere forskellige virksomheder på en gang, hvor man laver en plan over deres kommende kampagner, og løbende har man kontakt og møder med de forskellige kunder for at drøfte udviklingen og analyserne af markedsføringskampagnerne. Når man arbejder med flere virksomheder, skal man være god til at differentiere imellem dem og balancere arbejdet imellem dem. Derudover skal man komme med nye måder at annoncere på, så alle kunderne ikke reklamerer på samme måde. Man skal være dygtig til at udpege målgrupper baseret på produkter og virksomhederne, så man sikrer, at ens kunder får det bedst mulige resultat. Jo bedre man kender danskernes indkøbsvaner, og jo bedre man er til at analysere kampagnens effekt, jo større er chancen for, at man kan lave succesfuld markedsføring på de sociale medier.

SoMe Manager

Få et uforpliftende
tilbud på en SoMe Manager

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Få et tilbud på arbejdskraft
- kontakt os i dag

Står du og mangler en ny medarbejder, men ved ikke, hvor du skal starte? Vi hjælper dig i hele processen op til at finde din næste nye medarbejder.

Morten Sandvei

Administrerende direktør