Lej en Kommunikationsmedarbejder
Hos Nordvikar

Kommunikationsmedarbejderen arbejder i mange forskellige virksomheder og institutioner. Nogle gange går stillingen også under navnet informationsmedarbejder eller erhvervssproglig medarbejder.

Hvad laver en kommunikationsmedarbejder?

En kommunikationsmedarbejder har mange forskellige arbejdsopgaver. Man arbejder med mange forskellige mennesker og derfor også mange emner og arbejdsområder. Man arbejder både med intern og ekstern kommunikation, mens man både har kontakt til kunder og samarbejdspartnere på telefon og mail, mens man også laver informations- og kommunikationsopgaver på virksomhedens hjemmeside og i forskellige former for trykte medier som brochurer, blade og magasiner og pjecer. Det betyder også, at man ofte er virksomhedens ansigt udadtil, og derfor også har kontakten til pressen og andre medier. En kommunikationsmedarbejder kan også fungere som en pressemedarbejder. Dette er for eksempel hos helt store virksomheder eller offentlige institutioner; for eksempel ministerier, partier eller regeringen. Her er det pressemedarbejderens opgave at træde til i kritiske situationer og ved pressemøder, og videregive information eller oplysninger fra andre dele af organisationen. Også her er det vigtigt, at man forventningsafstemmer med andre dele af virksomheden eller afdelingen.

Hvorfor hyre en kommunikationsmedarbejder gennem os?

Arbejdssteder som kommunikationsmedarbejder

Kommunikationsmedarbejderen kan arbejde i private virksomheder, offentlige institutioner og organisationer af forskellige slags. Blandt andet finder man kommunikationsmedarbejderen i virksomheder, der selv tager sig af indholdet på deres hjemmeside og ofte også sociale medier. Derudover laver de forskelligt reklame- og kommunikationsmateriale for virksomheden. Man kan også arbejde i offentlige institutioner; for eksempel ministerier, politiet, kommuner og andre steder, der ønsker at skabe en forbindelse med borgerne. Dette kan for eksempel være gennem politiets bruger på Twitter, hvor de informerer om forskellige sager, fartkontrol og andet information.

Kommunikationsmedarbejder

Få et uforpliftende
tilbud på en Kommunikationsmedarbejder

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Få et tilbud på arbejdskraft
- kontakt os i dag

Står du og mangler en ny medarbejder, men ved ikke, hvor du skal starte? Vi hjælper dig i hele processen op til at finde din næste nye medarbejder.

Morten Sandvei

Administrerende direktør