Lej en Webdesigner
Hos Nordvikar

En webdesigner arbejder med at udvikle og designe forskellige elementer og produkter til hjemmesider og andre internetprogrammer. Her arbejder man både med farver og deres samspil samt med forskellige grafikker, animationer, lyde, videoer og andre elementer, der kan indgå på en hjemmeside og i andre programmer.

Hvad laver en webdesigner?

Man står for at udvikle designet og layoutet samt gennemføre disse nye ændringer og til sidst sætte kunden ind i det nye produkt. Man skal have viden og arbejde i mange forskellige områder, hvis man er uddannet webdesigner. For eksempel kan man arbejde med fokus på computerprogrammering- og grafik, hvor man har fokus og viden om flere forskellige genrer. Dette er primært i underholdningsbranchen, hvor man arbejder med projekter som forskellige typer film, computerspil og Tv-serier samt hjemmesider og reklamer, musikvideoer og endda visualisering af videnskabelige artikler og rapporter. Et voksende felt for webdesignere er blandt andet videoer af bloggere og programmer på hjemmesiden YouTube.

Hvorfor hyre en webdesigner gennem os?

Hvor arbejder webdesigneren?

En webdesigner kan arbejde hos en virksomhed, der arbejder med at at udvikle hjemmesider og andre programmer. Her samarbejder de med andre typer af IT-folk for at skabe et produkt, der ofte er for en ekstern kunde. Man kan også arbejde i forskellige kommunikations- og markedsføringsbureauer, hvor man laver nogle af de samme opgaver. Men webdesigneren arbejder primært med layout og optimering af allerede eksisterende eller nye hjemmesider. Man kan også arbejde som webdesigner i offentlige institutioner - eksempelvis indenfor de forskellige kommuner. Eller man kan arbejde med mere avanceret webdesign og grafik i virksomheder, der udvikler computerspil og lignende programmer.

Webdesigner

Få et uforpliftende
tilbud på en Webdesigner

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Få et tilbud på arbejdskraft
- kontakt os i dag

Står du og mangler en ny medarbejder, men ved ikke, hvor du skal starte? Vi hjælper dig i hele processen op til at finde din næste nye medarbejder.

Morten Sandvei

Administrerende direktør