Lej en Teamleder
hos Nordvikar

En teamleder fungerer som en afdelingsleder, men ofte med en mindre gruppe medarbejdere under sig - dog stadig som en del af en afdeling.

Hvad laver en teamleder?

Teamledere arbejder i flere forskellige typer af virksomheder. Teamledere skal skabe gode relationer og gode arbejdsforhold i en gruppe af medarbejdere, der arbejder med det samme projekt, produktgruppe eller arbejdsområde. Her samarbejder man med at skabe og udvikle disse elementer for at få den bedst mulige effekt. Det kan for eksempel være et team i en markedsføringsafdeling, der arbejder på at lave en reklamefilm. Teamlederen har overblikket over projektet og uddelegerer de forskellige opgaver og sørger for, at projektet følger de opsatte rammer både kreativitetsmæssigt og økonomisk. En teamleder har som udgangspunkt også en anden stilling i virksomheden. Det kan for eksempel være en dansklærer, der også er teamleder for lærerne i første klasse, eller en marketingmanager, der også er teamleder for de andre Marketing Managers.

Hvorfor hyre en teamleder gennem os?

Teamleder

Få et uforpliftende
tilbud på en Teamleder

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Få et tilbud på arbejdskraft
- kontakt os i dag

Står du og mangler en ny medarbejder, men ved ikke, hvor du skal starte? Vi hjælper dig i hele processen op til at finde din næste nye medarbejder.

Morten Sandvei

Administrerende direktør