Lej en Salgschef
Hos Nordvikar

En salgschef arbejder med salg i en virksomhed; som regel til andre virksomheder. Salgschefen findes i de fleste virksomheder, der beskæftiger sig med salg enten gennem videresalg af råvarer eller salg af produkter til en underleverandør, der handler med slutbrugeren.

Hvad laver en salgschef?

Salgschefen er ansat til at have ansvaret for virksomhedens salg og er som regel en del af virksomhedens topledelse. Dette betyder, at salgschefen kan være med til at træffe vigtige beslutninger i virksomheden sammen med andre chefer, en direktør og eventuelt en bestyrelse. I nogle virksomheder er salgschefen betegnet som en mellemleder, og i dette tilfælde har man blot ansvaret for sin afdeling og er ikke med til at træffe beslutninger på hele virksomhedens vegne. En salgschef skal, udover at sørge for at virksomheden sælger produkter eller råvarer, være med til at sikre at virksomheden vækster og kan realisere de mål, der er sat for virksomheden. Når man arbejder som salgschef i en større virksomhed, kan det ofte indebære rejser, meget kørsel og mange møder. Det er et job, der handler om at kommunikere på et utroligt højt niveau og være i stand til at forhandle med leverandører eller potentielle kunder. Derudover er det vigtigt, at man har et stort netværk med gode relationer, der kan bidrage til at kende markedet og branchen samt finde nye potentielle kunder.

Hvorfor hyre en salgschef gennem os?

Hvor arbejder en salgschef?

Salgschefer findes i mange forskellige virksomheder, der beskæftiger sig med salg. Det kan for eksempel være en produktionsvirksomhed, der sælger produkter videre til engrosvirksomheder eller direkte til detailvirksomheder eller forretninger. Der er normalt en salgschef i alle større virksomheder, der beskæftiger sig med salg på den ene eller den anden måde.

Salgschef

Få et uforpliftende
tilbud på en Salgschef

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Få et tilbud på arbejdskraft
- kontakt os i dag

Står du og mangler en ny medarbejder, men ved ikke, hvor du skal starte? Vi hjælper dig i hele processen op til at finde din næste nye medarbejder.

Morten Sandvei

Administrerende direktør