Lej en Programmør
Hos Nordvikar

En programmør arbejder med at lave forskellige programmer, databaser, spil og meget andet. De er altså med til at udvikle nye produkter for forskellige virksomheder.

Hvad laver en programmør?

Arbejde for leverandører af forskellig teknik og elektronik eller hos en virksomhed, der udvikler disse typer af programmer til computere, smartphones, tablets og meget andet. Man programmerer ved at lave linjer med kode, som computeren kan læse og fortolke. Der findes mange forskellige former for kode og kodesprog, der fungerer på hver deres måde og kan give forskellige effekter og resultater. Det er også her, man forbinder computeren med for eksempel en produktionsmaskine. Nogle af de mange forskellige sprog eller koder, som man kan bruge, er for eksempel JavaScript, Pascal, C og C++, SML og SQL. Hvis man skal lave programmer til iOS (IPhone og MacBook), bruger man et sprog, der hedder Swift.

Hvorfor hyre en programmør gennem os?

Hvor arbejder programmøren?

Programmøren kan arbejde i forskellige virksomheder og industrier, der arbejder med IT og systemudvikling. Man kan også være ansat i et konsulentfirma, hvor man enten arbejder med at skabe nye programmer eller stå for vedligehold eller optimering af programmerne. Derudover er programmøren selvfølgelig ansat i virksomheder, der udvikler elektroniske programmer. Det kan for eksempel være virksomheder indenfor spiludvikling eller virksomheder, der laver hjemmesider. En programmør kan også være ansat i virksomheder, der arbejder med kommunikation og markedsføring, hvor de er med til at lave reklamer og forskellige markedsføringskampagner.

Programmør

Få et uforpliftende
tilbud på en Programmør

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Få et tilbud på arbejdskraft
- kontakt os i dag

Står du og mangler en ny medarbejder, men ved ikke, hvor du skal starte? Vi hjælper dig i hele processen op til at finde din næste nye medarbejder.

Morten Sandvei

Administrerende direktør