Lej en Lønbogholder
Hos Nordvikar

Som lønbogholder arbejder man inden for økonomi og regnskab. Branchen vil variere, da flere forskellige virksomheder ansætter lønbogholdere. Arbejdet som lønbogholder betyder, at man arbejder i regnskabsafdelingen i en virksomhed. Her skal man arbejde med lønprocesser, pension og andre lønrelaterede opgaver. Det vil selvfølgelig variere fra virksomhed til virksomhed.

Hvad er en lønbogholder?

De primære arbejdsopgaver er altså lønbehandling på en arbejdsplads. Det vil være gennemførsel af lønprocesser for de ansatte. Man skal derfor vide, hvordan timelønnede og funktionærer skal aflønnes. Der gælder forskellige regler, og det er lønbogholderen, der skal vejlede de ansatte, hvis de skulle have spørgsmål angående løn, ferie, pension, sygdom eller lignende. Man står nemlig også for hensættelser til ferie og generelt håndtering af ferie for de ansatte. Man skal som lønbogholder også stå for selve behandlingen af timesedler, oprettelse af nye medarbejdere i lønsystemet og generelt alt der hedder løn internt i virksomheden. Man vil typisk have en, som man skal referere til i virksomheden. Det kan være regnskabschefen, økonomidirektøren eller en anden relevant medarbejder.

Hvorfor hyre en lønbogholder gennem os?

Hvilke virksomheder ansætter en lønbogholder?

Der er rigtig mange virksomheder i Danmark. Det gælder både på B2B- og B2C-markedet. Fælles for dem alle er, at de skal håndtere løn til ansatte. Derfor vil alle typer af virksomheder kunne have brug for en lønbogholder. Det er dog typisk de større virksomheder, som har brug for at have en lønbogholder ansat internt i virksomheden. Der skal ret mange ansatte til, før det giver mening. Man vil derfor typisk blive ansat i virksomheder med mange ansatte, hvor man skal håndtere alt det, som blev nævnt i ovenstående afsnit. Det kan være håndtering af 110 timelønnede ansatte og 30 funktionærer. Det er selvfølgelig meget forskelligt, men det kunne eksempelvis være mængden af ansatte, der skal til før der ansættes en intern lønbogholder.

Lønbogholder

Få et uforpliftende
tilbud på en Lønbogholder

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Få et tilbud på arbejdskraft
- kontakt os i dag

Står du og mangler en ny medarbejder, men ved ikke, hvor du skal starte? Vi hjælper dig i hele processen op til at finde din næste nye medarbejder.

Morten Sandvei

Administrerende direktør