Lej en Konsulent
Hos Nordvikar

Der findes flere forskellige former for konsulenter. Nogle kan være fast tilknyttet en virksomhed og dagligt varetage opgaver, der handler om at komme med ny viden og flere kompetencer til virksomheden, mens man også kan være tilknyttet en virksomhed, der laver rådgivning til andre virksomheder.

Hvad er en konsulent?

En konsulent, der arbejder med virksomheder, kan også kaldes en virksomhedskonsulent eller en virksomhedsrådgiver. Dette er meget forskelligt fra virksomhed til virksomhed. Man kan også blive omtalt eller ansat under stillingsbetegnelsen Intelligence Officer eller Business Manager. Der findes også konsulenter, der har specialiseret sig i et bestemt område, som de er eksperter i at rådgive omkring. Det kan være en HR-konsulent, en IT-konsulent eller en Ledelseskonsulent.

Hvorfor hyre en konsulent gennem os?

Hvad laver en HR-konsulent?

En HR-konsulent arbejder med personalet og medarbejderne i en virksomhed. HR står for Human Resource, og HR-konsulenten arbejder oftest med HR management eller HR Development. Som HR-konsulent arbejder man med forskellige grene af virksomhedens medarbejdere. Det kan blandt andre være personaleprocesser, såsom ansættelser eller afskedigelser, personalejura og -rettigheder, forhandling, både med fagforeninger og med lønaftaler og flere andre områder, der behandler medarbejderforhold og arbejdsmarkedet og virksomhedens eller organisationens forbindelse dertil. HR-konsulenten laver som regel rådgivning til ledelsen ofte omkring rekruttering af nye medarbejder eller i perioder med afskedigelser.

Konsulent

Få et uforpliftende
tilbud på en Konsulent

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Få et tilbud på arbejdskraft
- kontakt os i dag

Står du og mangler en ny medarbejder, men ved ikke, hvor du skal starte? Vi hjælper dig i hele processen op til at finde din næste nye medarbejder.

Morten Sandvei

Administrerende direktør