Lej en IT-konsulent
Hos Nordvikar

En IT-konsulent hjælper virksomheder inden for alle brancher med at forbedre og etablere deres IT-systemer samt vejleder og rådgiver vedrørende samme område. Det kan være stor forskel på, hvilke områder man som IT-konsulent er specialiseret i.

Hvad er en IT-konsulent?

Der vil være nogle, som har stor viden om systemopbygning og IT-programmer, mens andre er eksperter vedrørende IT-sikkerhed og kan lave løsninger til både private og erhverv. Erhvervet kræver også, at man forstår sig på opbygningen af virksomheder og derved kan tilpasse løsninger til firmaer, uden at det bliver økonomisk uoverskueligt. I ordet ‘konsulent’ byder sig som regel, at man ikke arbejder stationært i en virksomhed, men måske tilbyder sine kompetencer til flere firmaer eller arbejder i perioder hos enkelte selskaber. Dog kan man hos større virksomheder opleve, at IT-konsulenter er fastansat til at varetage disse opgaver, fordi der som oftest vil være et stort behov for samme.

Hvorfor hyre en entreprenør gennem os?

Hvad laver en IT-konsulent?

Som IT-konsulent kommer man tit ind som rådgiver på området og kan derved give virksomheder gode råd om de bedste løsninger, som matcher deres behov. Derudover vil der sandsynligvis og være arbejdsopgaver vedrørende udvikling og forbedring af allerede eksisterende produkter. Ofte kan der være en del vejledning forbundet med jobbet, hvor kunder og kolleger muligvis har brug for at få forklaret, hvordan man benytter systemer, programmer og andet IT. Her er det vigtigt at være god til kundekontakt og dygtig til at formidle sin viden til andre, der sandsynligvis ikke har samme viden og erfaring med IT. Stillingen IT-konsulent kan desuden dække over andre stillinger inden for branchen som IT-supporter eller teknisk supporter. Desuden kan man specialisere sig som eksempelvis: Sundhedsinformatiker Netværkskonsulent IT-sikkerhedskonsulent IT-systemer inden for sundhedssystemet skal både udvikles og gøres brugervenlige, samt skal gøre eksempelvis patientadministration og lignende lettere at håndtere og overskue. Arbejder man med IT inden for sundhedsvæsenet, betegnes man som sundhedsinformatiker.

IT-konsulent

Få et uforpliftende
tilbud på en IT-konsulent

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Få et tilbud på arbejdskraft
- kontakt os i dag

Står du og mangler en ny medarbejder, men ved ikke, hvor du skal starte? Vi hjælper dig i hele processen op til at finde din næste nye medarbejder.

Morten Sandvei

Administrerende direktør