Lej en Afdelingsleder
Hos Nordvikar

En afdelingsleder har en lederstilling. Hvis man er afdelingsleder, kaldes man som regel en mellemleder, men kan også være en del af topledelse, afhængigt af, hvor man arbejder.

Hvad laver en afdelingsleder?

Afdelingslederen styrer en bestemt del af en virksomhed eller organisation og står som regel for den daglige drift i det område. Det er som regel den leder, der er tættest på de medarbejdere, der arbejder i afdelingen.

Hvorfor hyre en entreprenør gennem os?

Hvor arbejder en afdelingsleder?

Afdelingsledere findes i alle former for virksomheder, organisationer og institutioner. De har forskellige grader af ansvar samt mange forskellige arbejdsopgaver. Der findes afdelingsledere i alt fra afdelinger på sygehuse til skoler; både folkeskoler, gymnasier og universiteter. Derudover findes der afdelingsledere i supermarkeder og varehuse; for eksempel en elektronikafdeling eller en køkkenafdeling. I supermarkeder kan det være en slagterafdeling. Der er også afdelingsledere i produktionsvirksomheder for eksempel produktudvikling, emballage, distribution og produktion.

Afdelingsleder

Få et uforpliftende
tilbud på en Afdelingsleder

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Få et tilbud på arbejdskraft
- kontakt os i dag

Står du og mangler en ny medarbejder, men ved ikke, hvor du skal starte? Vi hjælper dig i hele processen op til at finde din næste nye medarbejder.

Morten Sandvei

Administrerende direktør