Lej en Softwareudvikler
Hos Nordvikar

Softwareudviklere arbejder med at lave systemer, programmer og databaser på computere. Når man arbejder med software, betyder det, at man arbejder med de systemer, der findes inden i elektronikken. Altså ikke skærme, knapper, motherboard og lignende.

Hvad laver en softwareudvikler?

Softwareudvikleren kan blandt andet være ansat i en virksomhed, der udvikler computerspil eller en virksomhed, der udvikler databaseprogrammer til politiet eller kommunerne. Man kan kode på flere forskellige såkaldte sprog, der alle bruges til noget forskelligt. For eksempel bruger man især C og C++ til at lave computerspil, hvor JavaScript bruges til at skabe funktioner på for eksempel hjemmesider, og Swift bruges til at kode apps i iOS, der er Apples egen software. Det er brugen af disse sprog, der kaldes kodning. Nogle gange koder man systemer helt fra bunden, mens man andre gange bruger forproducerede koder, som man så kan bygge videre på, så det passer til den virksomhed, der skal bruge siden. Dette er oftest, når der er tale om store systemer, der kan tage flere måneder at skrive fra bunden. Hvis man ikke selv samarbejder med kunden om produktet, arbejder man ofte sammen med en kommunikationsmedarbejder, der både kender til produktet eller virksomheden, men som også har en basisviden indenfor programmering i forskellige systemer.

Hvorfor hyre en softwareudvikler gennem os?

Softwareudvikler

Få et uforpliftende
tilbud på en Softwareudvikler

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Få et tilbud på arbejdskraft
- kontakt os i dag

Står du og mangler en ny medarbejder, men ved ikke, hvor du skal starte? Vi hjælper dig i hele processen op til at finde din næste nye medarbejder.

Morten Sandvei

Administrerende direktør