Lej en Blikkenslager
Hos Nordvikar

Står du og mangler en dygtig blikkenslager? Vi er eksperter i at finde blikkenslagere til små og store virksomheder. Vores blikkenslagere laver alt inden for tag, facader og blikarbejde. Vi kan også hjælpe dig med at finde en blikkenslager.

Erfaren Blikkenslager Vikar via Nordvikar: Præcision møder Kvalitet

Mangler du en dygtig blikkenslager på dit team? Nordvikar tilbyder kompetente blikkenslager vikarer, der kan hoppe ind med kort varsel. Vores kandidater leverer kvalitetsarbejde hver gang. Frikøb din vikar og styrk dit team permanent.

Hvorfor hyre en blikkenslager gennem os?

Hvad kan blikkenslageren hjælpe mig med?

Blikkenslageren kan blandt andet fremstille og montere nedløbsrør, tagrender og lignende. Derudover forarbejder en blikkenslager metalplader og laver forskellige former for facade- og tagdækning i plader med alt fra kobber og zink til aluminium og meget andet. En blikkenslager kan også hjælpe med opgaver som at afdække vinduer i taget og skorstene. Udover at arbejde med nyere byggerier på tage og facader, kan der også forekomme opgaver i restaurering af ældre og historiske bygningsværker som slotte og herregårde.

Blikkenslager

Få et uforpliftende
tilbud på en Blikkenslager

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Få et tilbud på arbejdskraft
- kontakt os i dag

Står du og mangler en ny medarbejder, men ved ikke, hvor du skal starte? Vi hjælper dig i hele processen op til at finde din næste nye medarbejder.

Morten Sandvei

Administrerende direktør